Погодний інформер


 



study.ua


Освітній портал Педагогічна преса





 


 


 


 


 


 

 

 


 


 

 

 

 

 

Рейтинг Користувача: / 13
НайгіршеНайкраще 

Виховна робота і самоврядування в ліцеї - Рейтинги

 

З нагоди Всесвітнього Дня Здоровя та в рамках проведення тематичного тижня «Ми – за здоровий спосіб життя!» в ліцеї проводилась ціла низка заходів, зокрема: відкриті виховні години у 8-11 класах. Найцікавішими з них були такі:

  • Ø 9-А клас, вихователь Денисенко В.І., відверта розмова «Що ми знаємо про шкідливі звички». Учні були поділені на групи і кожна готували коротеньку розповідь про шкідливі звички. Також учні провели анкетування серед ліцеїстів, з метою визначення кількості тих, хто палить чи має інші шкідливі звички. Більшість учнів переконалась у правильності здорового способу життя.

 

  • Ø 9-Б клас, вихователь Сидоренко Н.В., круглий стіл «Шкідливі звички руйнують життя». Учні підготували цікаві і змістовні доповіді на тему шкідливих звичок. Переглянули презентацію, обговорили життєві ситуації, в яких може опинитись кожен.

 

  • Ø 8-А та 8-Б клас, вихователі Хомич К.П. та Откидач М.М., диспут-дослідження з елементами гри «Ми проти шкідливих звичок!». Виховний захід пройшов на високому рівні, був підготовлений прекрасний наочний матеріал і змістовна презентація. Велике зацікавлення викликала гра «Закінчи фразу». Учні доводили свої думки, використовуючи приклади з життя, були впевненими і переконливими в своїх відповідях.

Контактна інформація

Ліцей "УНІВЕРСУМ"
Україна, 03035, Київ, провулок  Політехнічний, 3-а
Тел/факс : (044) 236-1976
e-mail: universum95@ukr.net